Mamince

Mamince

Přebírám
a z nekonečných možností
vybírám to nejlepší, co svedu,
vždyť jsem jen lidský tvor.
Každý den umírám
a ze všech těch maličkostí
skládám mozaiku
a z mozaiky nadpozemský vor,
na němž na konec světa popluji
a najdu tam to, co nejvíc miluji
-zbytek vesmíru nestojí za zmínku-
protože tam najdu mojí nesmrtelnou maminku.
Autor Demotivovná Dezorientace, 25.11.2010
Přečteno 380x
Tipy 10
Poslední tipující: tato22, labuť, Agniezka, CULIKATÁ, Gabrielle, Kapka, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dávno už dávno tomu
co odešla nám z domu
tam odkuď se nevrací
smutno ze slůvka maminka
když zůstává jen vzpomínka
na něhu kterou poztrácí...

25.11.2010 19:32:00 | Kapka

Lehce dojemné a velmi upřímné dílko a za to ST!***

25.11.2010 19:16:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí