Recept na lektvar lásky

Recept na lektvar lásky

Anotace: ...

Vezměte kotlík
cínový,
standartní velikost
číslo dva.

Do základu
litr něhy,
okořenit
špetkou touhy.

Zamíchat jemně
doleva a přidat
dva decilitry
přátelství.

Pak podle chutě
krapet žárlivosti
a nepřehnat to
s citama.

Kdo si na to potrpí,
může přidat
dvě lžičky
sentimentu.

Ale pozor!
Nepřidávat více,
ani trochu
citlivosti!

Snad ještě
gram šarmu
a na špičku nože,
snítku krásy.

Pak sedmkrát
po směru ručiček
míchat lžící,
ale dřevěnou!

Plamínek střední,
ne moc prudký,
ať nepřivede
rychle k varu.

A servírovat
s polibkem,
nejlépe za
vlažné noci.

(Pro výraznou chuť,
za svitu měsíce.)
Autor Veronika Ulická, 25.11.2010
Přečteno 717x
Tipy 10
Poslední tipující: Maryje..., jvacl, Miroslav Možný, Zlatičko, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí