Po letech

Po letech

Anotace: mé první lásce, a naše první kroužky jsme sundali, uzavřeli staré životy a po letech začali společný život, ale tohle je psáno, když tomu tak ještě nebylo

Potkáš ho,
zase se bude smát,
podanou ruku
stiskneš jen na pozdrav.
Poznáš ho,
on kdysi měl tě rád,
držel tvou ruku
k tobě se dral přes lidí dav.

Potkáš ho,
zase jako tenkrát,
jen o pár let pozadu,
kdy ještě byl mladý.
Poznáš ho,
a na vědomí nebrat
chceš jeho dobrou náladu,
pořád je jako malý,
dere se k tobě přes lidí dav.

Přece jen léta poznat jsou,
zlatým kroužkem už zpečetěná,
a přece-žádná změna.
Jak příjemné je to setkání.
Autor jvacl, 26.11.2010
Přečteno 358x
Tipy 9
Poslední tipující: Psavec, Květka Š., Niky88, Mbonita, CULIKATÁ, Kapka, Zelená okurka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

trochu nostalgie
je
v setkání s první láskou po letech..

26.11.2010 13:32:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí