když v nouzy přilétne anděl

když v nouzy přilétne anděl

Anotace: každy si anděla představí jinak...

Sbírka: moje malá dílka

Šedý svět šedá střecha
Všude samý stres žádná útěcha.
Pro holku co chce žít,
nechte mě být tou vznášející se květinou
co bude svůj sen snít...
Sen o krásné lásce která nezradí..
kdyby taková vůbec někdy byla ta co by nás nezradila...
když jednou se z rozbitého okna na tichou půlnoční ulici...
je to jako kdyby ste se podivali na zaprášenou sklenici
nic vám neudělá nic vám neřekne
možná jednou objeví se záchrana
která vyhrkne:
Stůj!! ty pro mne něco znamenáš
naznačuju ti svou náklonost proč neposloucháš?
ukaž mi svou lásku i když nevidáš ani hlásku
můžeš toho ríct TOLIK!
chci cítit tvé krásné rty ukaž jak líbáš pravě ty!!!
snad to bude láska jak z románu

snad to bude tak krasné jako zlaté ucho džbánu...
Ikdyby jednou ty si řekl už tě nechci vidět ještě zbyde mi medvídek který mne vyslechne a bude mi věrný navždy.....
Autor nelinQa, 26.11.2010
Přečteno 310x
Tipy 1
Poslední tipující: James Libustka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí