Jen hodin pár…

Jen hodin pár…

Anotace: Proč si s námi musí někdo pořád zahrávat?...

Sníval sa mi sen…
Tvé rty…co líbaly mi moji tvář.
Tvé ruce, co hladily…Ach Otče náš!!
Tvé oči, co se do mých vpily,
když v rytmu tance jsme se objímali…

Když šeptal jsi mi, že jsem jediná
A rok byl pouhá vteřina.

Laskal mě doteky, do ouška šeptal mi…
Líbal mé rty a…já věřila Ti.

Falešně zpíval mi písničku ohranou,
Falešně zahrál jsi notu tu bolavou…

Falešně…dnes už to vím
Zas další zářez na paži, další čárka v deníku?
Spousta dalších klamných slůvek a milion polibků…

Pouhá čárka…jen jedna z mnohých, já vím ...
Jen pouhá čárka…tmavý, zrádný stín…

Jen minut pár…
Kdy tvrdil jsi mi, že jsem jediná
Jen hodin pár…
A rok plynul jako pouhá vteřina…

Doteky tvoje a tvoje slova lživá!!
Zájem tvůj a …hloupost má…


Nevěřím už tvým očím,
Nepodám ti ruku.
Už se nerozloučím,
Rty své ti nenastavím…

Jen hodin pár…
Kdy jsem byla jediná …

Naivní a zklamaná…

Jen hodin pár, kdy jsem byla jediná.
A rok plynul jako pouhá vteřina…

Jen hodin pár…
Autor Airen, 26.11.2010
Přečteno 320x
Tipy 3
Poslední tipující: Helena Lovecká, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí