Zoufalství

Zoufalství

Anotace: To co bylo bude vždy ovlivňovat to, co je a i to, co bude...

Tma a ticho kolem,
jen srdce slyším bít.
A Čas křičí:,,Honem, honem´´,
ať nenechám tě jít.

Tam v dálce lásko mizíš,
stín tvůj bledne, slábne.
Kolikrát mi cestu zkřížíš,
než dočista zapomeneš na mne?

Slzy, křik, pláč! To všechno nanic,
nevracíš se zpět.
Mé zoufalství nezná hranic,
už neznamená nic takzvaný svět.

Na rukou krev
a v očích slzy,
jméno tvé mi visí na rtech,
vrať se mi, prosím brzy..
Autor M'ckey, 26.11.2010
Přečteno 309x
Tipy 6
Poslední tipující: Madanik, boruvka175, James Libustka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí