Neptej Se, Rarději Poslouchej

Neptej Se, Rarději Poslouchej

Anotace: je to něco nové brzo to bude mít i hudbu

Dlouho to trvalo
dlouho bloudil jsem
cesta dlouhá trnitá
jak šel čas
tak já dospěl
k názoru lásky

Že ta chyba která byla
byla má jen má
proto neptej se a raději poslouchej
jak má kytara zní muj hlas drnčí
neni to strach neni to bolest
jen pouhý osud co mě týral

město od města,blok od bloku
střídám pajzly, láhev za láhví
slz na tíce kapek, obličej křvější
jak dálnice do pekel. Proto ti radím nic
neříkej a jen poslouchej tento song

žádné řeči žádný řev přec já tvrdím že miluju tě
brouku tancuj otáčej se na podpatku mé oči teb pozorují
srdce mé teb oslovuje tě. Láska bolí ten cit mé srdce spálí
proč to peklo proč ten žal to jsou otázky bez konce i začátku
nic neslyším nic nevidím jen cítím jak tu jsi, tzvá vůně všedních dnů
Autor The Crow, 27.11.2010
Přečteno 451x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí