Stíhač

Stíhač

Anotace: Na námět od jednoho kámoše. Jinak o stíhačkách a žárlivcích.

Lítám si nad zemí,
hlídám každý tvůj krok.
Nad tebou se stíhačkou
říkají mi Bond.

Ty ani nevíš,
jak je svět zlí,
jeden krok vedle já hned přikročím a udělám mat.

Vždyť si jenom má a o to tady jde,
když někdo u tebe bude,
duše zkolabuje.
Autor Hantec, 27.11.2010
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí