Dopis Lásce

Dopis Lásce

Anotace: Co by jste napsali (případně řekli) Lásce, pokud by stála před vámi osobně?

Už je taky pozdní večer,
tak začnu psát dopis Lásce,
kterou poznal bych rád.

Milá Lásko,

jsi jeden krásný přelud,
o kterém často poslouchám,
občas i hezká sprcha když Tě hledám.

Řekni mi jednu věc,
kde je Tvůj konec?
Takový, kterého se dá chytnout?

Síla Tvá je nekonečná,
aspoň se tak říká,
co hory přenáší.
Chtěl bych se s Tebou setkat na nádraží.
Datum i čas nechám na Tobě,
i když pravda,
náhoda Ti hraje do karet.

Když už budeme spolu,
jak Tě poznám?
Vidím mnoho lidí pospolu,
dívají se jinam.

Jen mě tak napadá,
co Ty bys chtěla?
Všichni v Tebe věří,
že jim kouzlo dáš,
Ty za to nic nežádáš?

Věřím,
že se potkáme a budeme si moci tu krásnou větu říct: Miluji Tě čím dál víc.
Autor Hantec, 27.11.2010
Přečteno 690x
Tipy 1
Poslední tipující: Larey
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí