Kdo jsem já?

Kdo jsem já?

Anotace: Upřímně - váhala jsem, jestli ji sem mám dát a nebo ne. Napsala jsem ji už dřív a tehdy jsem měla depresi... Ale není na škodu, zeptat se sama sebe, kdo vlastně jsem. Teď už to vím!

Sbírka: Odrazy v medailonku

Jen na chvíli, prosím, zastav se
Zvedni oči, do zrcadla teď se zahleď
A sama sebe upřímně zeptej se
Znám na zcela prostou otázku odpověď?

Sklopíš oči, bojíš se toho pohledu na sebe
Odpověď znáš! A většina se odvrátila od tebe
Jsi jiná, jsi špatná - oni ti ubližují
Lásky nejsi hodna - oni tě odsuzují

Tak kdo jsem já? Nejseš si jistá, jestli jsi něco neprovedla
Jestli ne, tak proč se tě tví přátelé a rodina zřekla?
Na tohle odpověď neznáš
Jenom prázdný srdce máš

A jedna za druhou ti po obličeji stékají slzy
Trhneš sebou, zvedneš hlavu, když vejdu
Chci ti říct, že se bez tebe neobejdu
Chci tě ujistit, že se všechno zlepší... už brzy

Stulíš se ke mně, jsi moje, jenom moje, má!
Prohrabuji se tvými jemnými vlasy, pevně se mě držíš
Jsi jako moje ztracená hvězda a jsi tak roztomilá, když spíš
Tak už víš, kdo jsi ty a kdo jsem já?

Píšu každý den vzkaz pro tebe
Že ty se svým úsměvem patříš do nebe
Že tebe budu vždycky milovat
Že bez tebe nemohu existovat

Když se usměješ svět je hned lepší
Možná, že se s ním nic nevyřeší
Ale pro mě je jako pohlazení
Nad to tvé totiž nic lepšího není

Miluju tě a vždycky budu
Bez tebe nic nebudu
Znamenáš pro mě úplně všechno co mám
A každou chvíli bez tebe tě neuvěřitelně postrádám
Autor A.Ch.D.Illusion, 27.11.2010
Přečteno 301x
Tipy 2
Poslední tipující: Any 4, umělec2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pokračuj

28.11.2010 08:29:00 | umělec2

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí