* Královny a zimní šeřík *

* Královny a zimní šeřík *

Anotace: mrzne..

Sníh na horách?
* Bílý šeřík plesá
* v údolí zimních slečen
* a královny vločky tiše poletují
* tancují a povídají:

Byla jsem růže
mladá ohnivá krásná

Rtů byla jsem úžeh
ve střevíčcích noci

Byla jsem
A proto nejsem šťastná
Trny barví tuše
Z ledu vločky pnoucí

Šeptal o lilii!
Mlčenlivě z jasna?

Vyprávěl! …
chrání tichá nebe a žádná
jiná nedovede
být nablízku Slunci…

Také jsem chtěla být
orosená růže
I já
žíznila být čistou lilií

Jenže jsme jen vločky
šeříkového muže
Přivedl nás v zimě
pod jmelí a dlí!

Ať jedna tmavovláska je raděj v povzdálí!

*
Autor J's .., 28.11.2010
Přečteno 372x
Tipy 18
Poslední tipující: TetaKazi, James Libustka, Gabrielle, Romana Šamanka Ladyloba, labuť, Mbonita, Psavec, CULIKATÁ, zenge, Kapka, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je moc krásná.

28.11.2010 10:12:00 | Dota Slunská

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí