Prázdný prostor

Prázdný prostor

Anotace: tam, pod žebry...

Křičím do prázdného prostoru pod žebry,
tam, kde by mělo být srdce,
trochu vlevo,
ale nic,
a ne, netrpím dextrokardií!
Byla mi zima,
když jsi odešla
a odnesla jsi i část mě,
tak proto ten prázdný prostor.
Odpusť, už zapomínám.

Mívám teď studené ruce,
správně se neprokrvují
a občas se třesou.
Z toho vyvozuji,
že se nehodím pro chirurgii,
proto se raději nebudu spouštět
do hlubin navrácených srdečních komor
úplně sama.
Srdeční sval pokořeně přiklusal zpět,
ale netušila jsem,
že k jeho vložení na příslušné místo,
vzhledem k třesu mých rukou,
byla třeba Tvá asistence.
Autor zíťa 2, 28.11.2010
Přečteno 456x
Tipy 2
Poslední tipující: malá slečna, René Vulkán
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

překvapivé verše, žádná tuctovost,

28.11.2010 20:49:00 | René Vulkán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí