Pocity

Pocity

Anotace: lásky jedné plavovlásky...

Srdce mi buší,
ještě pořád cítím tvůj dech,
slyším tvůj hlas, smích..
Tvoje oči, tak hluboké,
ztrácím se v nich, topím se!
Zaceluješ rány na mém srdci,
nevědomky však nové vytváříš.
Svými slovy hladíš mě,
zároveň však zraňuješ.
Žiješ ve mně,
tvoje slova kolují mi žílami,
přímo do srdce.
Odejdeš a část mě zemře,
jsi mou součástí,
bez tebe, jako květina bez vody
umírám,
jako motýl bez křídel,
marně se snažím létat.
Bez tebe srdce mi přestává tepat...
Autor rumovávíla, 29.11.2010
Přečteno 396x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, Helena Lovecká, jitka.svobodova, James Libustka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí