Minuli jsme se ve snu..

Minuli jsme se ve snu..

Anotace: ztrácím naději, že ty jizvy už se nikdy nezahojí :(...

Jako dva padlí andělé,
minuli jsme se ve snu,
jako dva zlomení lidé,
míjíme se v realitě.

Čas rány zahojí,
naivita,
jsme jako malé děti co se nebojí.

Sedím tu tiše,
za okny padá sníh,
píšu tu trapná klišé,
scházíš mi, miluji Tě.

Roky a pár dní,
nic se nemění,
čekajíc na tebe,
ztrácím všechny naděje.

Jako poslední zrnko v přesýpacích hodinách,
ani já už nemám čas,
bez tebe umírám...
Autor rumovávíla, 29.11.2010
Přečteno 2331x
Tipy 4
Poslední tipující: takova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Úžasný!!!

30.04.2011 11:17:00 | prostejina

líbí se mi

29.11.2010 20:18:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí