Cizinky v peřinách

Cizinky v peřinách

Anotace: ...

Slzy skrápí tvoje tváře,
tečou hořce do polštáře,
kde v peří něžně mizí,
tak němé,opět cizí.

O srdci plném muk,
zprávu dává vzlyku zvuk,
co slzy doprovází rizí,
však němé,stále cizí.

Rudé oči, bledé tváře,
roní slzy do polštáře,
kde s fanfárou utrpení
žádaj polštář o strpení,
další kapky s smutnou vizí,
opět němé,navždy cizí.
Autor Désolé, 29.11.2010
Přečteno 273x
Tipy 10
Poslední tipující: Lamorte, Gabrielle, nejsembásník, René Vulkán, James Libustka, CULIKATÁ, Petr Payne
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

v polštářích se smutek schová,
přijdou rána, lepší, nová ...

01.12.2010 07:40:00 | nejsembásník

Pěkný, to se Ti povedlo

29.11.2010 21:26:00 | Petr Payne

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí