Asi jsem právě zešílel

Asi jsem právě zešílel

Anotace: když to přijde a není z toho nic

Asi jsem právě zešílel
láskou k Tobě
zešílel jsem láskou
i v tak šílené době

Stačil jen první pohled
a já byl v nebi
roztekl jsem se
jako žhnoucí led
a zatočil se se mnou
celý širý svět

Propadl jsem se
do tvých krásných očí
chci k tobě uhánět
jako bludný kočí
co právě našel cestu

Mé nohy se strašně klepou
zemětřesení
v mém srdci
všechny moje svaly
horečnatě tepou

Kéž bych byl neodešel
a zůstal blízko tebe
ve tvých očích
jsem uviděl
nádherný kousek nebe

Je-li to sen
pak nikdy nechci vstát
chci se tomu snění
nekonečně vzdát

Snění o krásce
ověšené kruhy
doprovodit tě

na vrcholek duhy

Kdo jsi
ty krásné stvoření
co vzbudilas mi v srdci
to prudké hoření
Autor Queen, 29.11.2010
Přečteno 452x
Tipy 1
Poslední tipující: Alfííík
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí