Maličká

Maličká

Anotace: anotace, denotace, konotace blá blá blá

Díval jsem se ti
do tváře
zatímco ty

jsi hleděla
vstříc oknu

Metro jelo
uhánělo rychlostí blesku
a s ní se blížily
minuty nelidského stesku

Bylas tak maličká
s tváří ženy dospělé
ruce bál bych se ti sevřít
ve svých
snad bych je láskou umačkal

Kam jsi šla, maličká?
snad tě ještě spatřím
proč měl jsem ten pocit,
že právě k tobě patřím?
Autor Queen, 29.11.2010
Přečteno 486x
Tipy 8
Poslední tipující: Denael, James Libustka, Jana M., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí