sen

sen

Anotace: i sen může být později skutečností aneb moje první a asi poslední pozitivní báseň

bílí stín vlní se krajinou
září čistotou svou
v srdci svém si ten pohled zachovám
pro tebe ho jen uchovám
kouzelný okamžik této chvíle
budu si pamatovat věčně

koukám z okna na tetno den
ty stojíš vedle mě a já jsem štasten
slunce kouká na tvou tvář
usmíváš se a já jsem rád

tento okamžik je jak v nějakým snu bdícím
budíčkem raním však o tento sen přicházím

oblíkám se časně z rána
odcházím do každodeního pracovního rána
jdu ulicí a přemítám co se mi to zdálo
a najednou vidím střípek odrazu tvého
pohledem na tebe rozkočí se srdce mé
a já jsem štasten
že to nemusel být jen sen
Autor seh, 29.11.2010
Přečteno 339x
Tipy 2
Poslední tipující: Snící čarodějka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí