Pro Tebe

Pro Tebe

Anotace: ... ve všech podobách se Ti podobá ...

Děkuji za otázky, Bože.
Děkuji za něhu a objetí.
Děkuji za Tvůj smích.
Venku se chumelí, padá sníh.
A ze mě spadlo napětí.
Klid je do mě vložen.

Díky Ti, Pane, za city.
Díky za slzy, jež mi čistí oči.
Díky za hluboký polibek noci.
Že kroky Tvé do mých dveří vkročí.
Strážci tmy, strážci světla nejsou soci.
Kristus už není přibitý.

Díky za ráno, za dar práce.
Díky za blízké, přátelé.
Díky za čas, co letí: tik, tak.
Že Země i ze mě stále není vrak.
Za lásku, která klečí v kostele.
A nesměle je v lásce ztracen.

Děkuji, Pane, za to, co mě čeká.
Děkuji, že mou cestou nejdu sama.
Děkuji, Otče, za TEBE.
Mé kroky nejdou do nebe.
Tvá slova budou dokonána.
Spása už není daleká.

Dziękuję bardzo, za Eliho.
Na které stránce jsi, má kniho?
Autor Inge, 30.11.2010
Přečteno 381x
Tipy 3
Poslední tipující: Skalsky Pavel, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí