Lásce

Lásce

Anotace: protože jsi teď daleko ,

Chybíš mi jako vlaku koleje ,jako sněhu závěje :P,
chybíš mi dráhá až mne to drásá ,
chybíš mi tolik že nevím kolik ,
Chybíš mi jako hrnku ucho ,jako noci měsíc,
chybíš mi jako kafe raní , má sladká krásná paní,
chybíš mi pořád , čas bez tebe já nerad ,
chybíš mi celá , samota je mela ,
chybíš mi jako ruce prsty ,jako hrudníku prsy,
chybíš mi TeĎ a TADY ! myslím na tvé vnady :P,
chybí mi tvá dušička , tvá hebká kůžička,
chybí mi tvé sklony ,posteli utrhnout nohy ,
tak do tmy posílám zimě prání , prosím vrať mi mou paní.
Autor LaBiL, 30.11.2010
Přečteno 522x
Tipy 1
Poslední tipující: SkarinEk
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí