Pro jistotu...

Pro jistotu...

Už pro ten pocit jistoty,
naslibuj mi zámky...

Už pro ten pocit jistoty,
zbav mě téhle nicoty...

Pro ten pocit, že máš mě rád...

I když se to nesplní,
naslibuj mi všechno...
jenom pro jistotu
Přečteno 396x
Tipy 16
Poslední tipující: Jana M., To je ONA, Radek.oslov.Šafárik, Princezna.Smutněnka, strašidýlko-střapatý, jedam, E.deN, Skalsky Pavel, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí