Oáza strachu

Oáza strachu

Anotace: ...

Oázou strachu běžím
do pouště dlaní tvých,
mráz po těle mi běží
z pohledu očí ledových.

Ach, spásný pramene
příležitostného milování,
tvé dno je z kamene.
Oázo strachu, tvému vlání
srdce se vzpírá:ne, ne, ne.

Ale ano, po schodech
už kroky čísi slyším tlouct.
Hodiny nesmiřitelně měří čas.
Po noci ze rtů plyne den
a nemiluji vás
pane Uspěchaný,
kupte si auto místo tramvaje,
modranský džbánek malovaný,
z kterého nikdo už nepije
jen proto, že má žízeň.
Autor jvacl, 01.12.2010
Přečteno 313x
Tipy 3
Poslední tipující: Květka Š., labuť, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí