Lechtivá

Lechtivá

Anotace: milovat se s TEBOU

Chci milovat se s Tebou,tam,
kde mi to mý bláznivý srdce dovolí.
Milovat se s Tebou pořád, a to nejen
v posteli.

Milovat se ráno, večer i v noci,
milovat se stále tak,
že ani lékaři nenajdou pomoci.

Milovat se na pračce i kuchyňské lince,
ve sněhu, blátě a rozkvetlé louce.

V každé roční době,
milovat Tě a cíti Tvé teplo v sobě.

Když slunce vychází a zapadá,
myslím na Tebe a tisíc poloh mě napadá.

Chci milovat se s Tebou a zplodit plno dětí,
milovat se s Tebou, lásko,
milovat Tě po staletí.
Autor Lenny, 01.12.2010
Přečteno 329x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí