Slečně mé jediné

Slečně mé jediné

Anotace: ...

Slečně mé jediné
V mé hlavě je širo širá poušť
Ač to nevypadá v té poušti je živo
To láska se ke mně přiblížila a stiskla spoušť
Měl bych přestat pít to pitomý pivo

Ne, teď už vážně nebo taky ne
Mám se pod psa a nevím jak dál
Mé srdce v nešťastné lásce tone
Slečno, vy jste můj pán, můj král

Že přítele máte to zdá se být překážkou
To do hlavy brouka mi nasadilo
Založím vás ve svém srdci krásnou záložkou
Doufám, že by vám to nevadilo

Tak myslet na vás budu noc, co noc
Ale k ničemu mi to nebude
Mě už asi není možná pomoc
Mě na vás vzpomínka zbude
Autor kukopr, 01.12.2010
Přečteno 282x
Tipy 5
Poslední tipující: James Libustka, Anewue, Lexisa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc hezké, ikdyž by to vlastně hezký být nemělo.ST

01.12.2010 20:27:00 | Lexisa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí