Zimní láska

Zimní láska

Anotace: v závějích lásky

Vločka za vločkou padá,
kdo první dopadne,
jedna s druhou se hádá.

Stojíme v objetí, zasněžení...
pod pokrývkou sněhu nazí,
celým světem přistižení.

Stojíme na ceste a vločky teplo lásky závidí,
prší na Nás sníh..
za pár okamžiků milujem se v závějí.

A čas jako by náhle stál,
snežit přestalo,
všechen led kolem tál.

Sněženky a bledule začaly kvést,
nad údolím svítí slunce,
zasněženým tvářím vrací lesk.

A já oddávám se dotykům prstů Tvých,
otevírám oči, kolem Nás zase bílý sníh

..a my na saních...
za pár okamžiků, zas milujem se v závějích...

Láskou Naší procitla celá zem,
s láskou v srdci nikdy nezmrznem
...tak si Nás, zimo, i nahý vem!
Autor Lenny, 01.12.2010
Přečteno 380x
Tipy 4
Poslední tipující: James Libustka, CULIKATÁ, Lexisa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí