Zapal si

Zapal si

Anotace: ...

Z žáru mých kamen
mého ohořelého srdce
připaluješ si cigaretu
jsem blázen
navrch políbila bych tě sladce
ale nemohu
nemáš mou důvěru

Jen v tvé náruči
v mém trnitém loži
mi sice nikdo nezaručí
tvou teplou paži
pod mou hlavou
a dokonalý spánek
ale jsi mou láskou
od mého srdce máš klíč i zámek

Jsi múza má
ale ne už tak nevinná
jsi trápením
je to k zbláznění
Změnila jsem se...
Umím žít s bolestí,
umím žít bez Tebe.
Autor Lexisa, 01.12.2010
Přečteno 329x
Tipy 26
Poslední tipující: Houda, Roger, jedam, Iwetta, Dragoniana, Gabrielle, Dračičák, Zasr. romantik, rumovávíla, Marille, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí