Bylas

Bylas

Anotace: O láskách minulých...

Jsi tma i světlo,
jsi nebe i peklo,
jsi očistec i ráj,
jsi leden i máj,
jsi žízeň i voda,
jsi hlad i úroda,
jsi temná noc i světlý den,
jsi ze všech nejkrásnější sen,
jsi luna tak jako jsi slunce,
jsi první slovo i začátek konce,
jsi písmeno, slovo i věta,
jsi největší div celého světa,
jsi největší chtíč,
a navždy jsi pryč.
Bylas, teď ruce Tvé mě zebou.
Bylas, a já chtěl býti s Tebou.
Bylas všechno, co jsem v životě chtěl mít.
Bylas, a teď se budu muset naučit bez Tebe žít...
Autor Jamayka, 01.12.2010
Přečteno 348x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí