Snění

Snění

Anotace: -

Chvíli cítím radost a chvíli zase smutek,
kdybych nemusel být tady, tak bych hnedle utek.
Daleko, pryč od lidí, někam do neznáma,
tam kde čistý vzduch je a na lukách sláma.

Sám s dívkou svojí, krásnou jako růže květ,
byli bychom sami a patřil by nám celý svět.
Slunce by svítilo, ptáci v křoví zpívali
a my by se pod rozkvetlou třešní líbali.

Osud však nepřeje krásným, romantickým snům,
život se podřídí monotónním všedním dnům.
Pak přijde víkend, já myšlenkami k ráji spěji,
nad ubohostí své prostoty jen se pousměji.
Autor hubape, 01.12.2010
Přečteno 403x
Tipy 5
Poslední tipující: Rootness, Findë, Gringer, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ježiš,taky mám básničku Otázky a Snění :D Kdo se má stále vymýšlet s názvama,že? :D

06.08.2012 10:47:29 | Rootness

moc pěkné...

19.03.2011 21:35:00 | Findë

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí