Smím prosit?

Smím prosit?

Anotace: Kdo by odolal vyzvání k tanci?

Lesk parket
na nás čeká.
Provází mne
na něj Tvoje
něžná věta:
"Půjdeme,
smím prosit?"
Krůček malý
a naděje vzniká,
že už nebudu ta,
co jenom
stále vzlyká...

Přiviň mě blíž!
Mizí zemská tíž,
vír tance barevné
skvrny míchá..
Tvoje oči nesou
mne sálem, bez
dechu jsi málem
a Tvoje ruce tak
pevně něžné vedou
mé kroky lehké..

Sny krásně bílé
rozprostřely křídla
sovy sněžné!
Jak kouzelná chvíle..
Autor Hana Trnková, 16.01.2006
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tahle je slabší, ono to téma nějak popsat sklouzne do monotónna. O plese mám taky jednu báseň a též nic moc.

02.02.2006 07:54:00 | Krtica

Je to dávno, co jsem si zatančila...milá připomínka.

17.01.2006 06:46:00 | Hančí

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí