Chtěla jsem

Chtěla jsem

Anotace: ...

Pro Tebe lásku
pro sebe lásku
chtěla jsem mít
Za Tvoji lásku
jen svoji lásku
chtěla jsem dát
Pro oči malé
mé oči velké
chtěly snít
Pro ústa velká
má ústa malá
chtěla se smát
Pro Tvoji lásku
pro svoji lásku
chtěla jsem žít

Zůstaly vzpomínky
není co vzít
Už můžem jen chtít
rozsévat
každý po cestě své
své vzpomínky
Autor jvacl, 02.12.2010
Přečteno 287x
Tipy 3
Poslední tipující: Agniezka, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkná..

02.12.2010 16:46:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí