neznámá

neznámá

Anotace: kdyby na světě byla spravedlnost...

Sbírka: moje malá dílka

Víme o ní všecko,
nevíme oní nic...
řeč je o lásce
má svůj rub i líc.
jednou se kvůli ní vzeneseme do nebe,
ale může nás i zabíjet.
jak těžké říct miluju jen tebe,
být pozitivní a optimismem se nabíjet.
zkoumájí ji všichni,ale všecko nikdy nezjístí,
že když člověk vidí člověka mírně znejistí.
Lesk a slávu nám možná zajistí,
jen vědět jak s ní naložit a jednu otázku si položit.
Budu vždy věrná a tajemná jak oko havraní,
ikdyž můj život bude na rozhraní,
budu se stebou smát i plakat,
nebudu nikdy nevěrná a jiní kluci mě nebudou lákat??????
Ale chci od tebe něco milý můj
opětuj mi mé city a vždy při mě stůj!!!
Autor nelinQa, 02.12.2010
Přečteno 359x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí