Prameníš

Prameníš

Anotace: pramen je život

Prameníš,
ze všech koutů mého těla,
prameníš,
jako Bílé Labe kdesi v horách.
Prameníš,
jako krev ze setnuté hlavy,
prameníš,
a já se rosím.
Prameníš,
jak podzemní rameno Punkvy
na dně Macochy.
Prameníš,
jak slza jednookoého vůdce
pod hradem Rábí,
a já se Tě bojím.
Prameníš
z úst, jak slina malomocného,
prameníš,
jak příval Demosténových slov.
Prameníš a....
moře je daleko.
Autor Saummur, 17.01.2006
Přečteno 355x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tva basen me...jak to jen rict...uchvatila!

17.01.2006 18:57:00 | Aro

Prameny mám rád :o)

17.01.2006 08:47:00 | WWW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí