svět, ve kterým žila

svět, ve kterým žila

Anotace: .

nastavil jsem jí ukazováček, zatímco jsem jí to dělal pusou
pomaličku na něj dosedla
netlačil jsem,
nechal jsem to na ní
palcem jsem jí zajížděl dovnitř a jazykem
jí lízal pošťěváčka
po chvilce se odtáhla
potřebovala to vstřebat
tenhle orgasmus jí
rozhodil vnitřnosti
zamíchal jí se světem,
ve kterým dosud žila
se světem, kterej byl už v týhle chvíli
minulostí

přisunula se nazpátek

a já to všechno zopakoval
Autor Tecka 2, 02.12.2010
Přečteno 266x
Tipy 1
Poslední tipující: umělec2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Po ránu blánu. Ne tak jsem to nemyslel. Trocha erotiky nikdy nezaškodí.

03.12.2010 05:38:00 | umělec2

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí