Láska za mřížemi

Láska za mřížemi

Anotace: pro meho přítele za mřížemi......

Srdce jak za mřížemi ,
je spoutané.
Má všechny svaly namoženy,
je zoufalé.

Co dělat může,
když miluje.
Jen pro toho muže,
vše obětuje.

City i rodinu jen pro něhu,
A každou vteřinu, láme si hlavu.
Zda stojí vše za tu snahu,
nestát a okounět v davu.

Počkat a věřit,
že se snad změní.
A neumí změřit,
zda srdce jí neporaní.

Vše co má, co mu dá,
nechce nic vrátit.
Kompromis neuznává,
nechce ho ztratit.

I když ji lhal a nevěřil,
přiznal se .
City její tím prověřil,
že nevzdá se.

Srdce za mřížemi,
láska nespoutaná.
On za mřížemi,
láska utajená......
Autor Marry01, 02.12.2010
Přečteno 384x
Tipy 1
Poslední tipující: James Libustka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí