Láska, zas a znova

Láska, zas a znova

Anotace: Existuje vůbec ještě?

Tam mezi kupami mraků,
V modravých uličkách hvězd.
Hledám cestu zpět,
Z těch snů zpátky na zem hned.
Namlouvat si tichá slova, že někomu záleží,
Na tom jací jste,
Že vás doopravdy miluje,
Ale je to jen pečlivě zabalená lež.
Slzy tekoucí vám po lících,
Vzpomínky jich hrnou ještě víc,
Fyzická bolest je oproti tomuhle nic…
Proč nikdy nemohu nalézt štěstí?
Malá kapka na pár dní?
Asi jsem závislák,
Protože ta malá dávka mi nestačí…
Domy z iluzí se boří,
V rukou zůstává nám jen prach.
Usazuje se nám na tvářích,
Lepí a tvoří obrazce.
Zničené sny, zlomená srdce, tupá bolest v hlavě,
Už je to tu zas a zase.
Nesnáším svět, nesnáším se,
Proč se tohle stává,
Ale pochybuju, že jen mě…
Autor Cassée Moteur, 02.12.2010
Přečteno 324x
Tipy 5
Poslední tipující: JohnyD., Mišiačik, rumovávíla
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji!

13.12.2010 19:47:00 | Cassée Moteur

Pochybuješ správne, aj mne sa to stáva...
Nádherná básnička!

03.12.2010 19:11:00 | Mišiačik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí