Miluji..

Miluji..

Anotace: o lásce a vyznání

Miluju když pohladíš mě,
Miluju, když nezraníš mě,
Miluju tvůj něžný hlas,
Miluju tvůj hnědý vlas,
Miluju tě, když se směješ,
Miluju, když mé srdce hřeješ,
Miluju tvé velké srdce,
Miluju tvé něžné ruce..
Miluju tvé objímání,
Miluju rty,co jsou k mání.
Miluju tebe,hlavně když věříme v sebe.
Autor Lindule, 03.12.2010
Přečteno 369x
Tipy 2
Poslední tipující: James Libustka, Mišiačik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pekná...:)

03.12.2010 19:10:00 | Mišiačik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí