Poselství zatracení

Poselství zatracení

Anotace: další z těch, kdy jsem ještě nebyla ani plnoletá

"Pros Boha, odsoudí tě,
nemá-li tě rád."

Pár ptáčků lapíš do své ženské sítě:
vždyť už nejsi dítě.
Nač tedy zemský soud má zasedat?
U oprátky, když na špičkách jsi stála,
bys sebe viděla líp než ti druzí,
déšť ze rtů smích ti smýval.
Tvá šála davům vstříc nezkrotně vlála,
tvé oči bloudili po neznámých kruzích
a srdce řadilo si vzpomínky,
jaký tvůj život býval:

Umně vykonstruované hodiny štěstí
a pár skromných přání
s poselstvím díkuvzdání.

Avšak nyní, nyní Světe...!
Prý mi tvé klima nesvědčí.
Zapřísahám Tě:
A budou-li mě věšet
na oprátku,
ať kat se nejdřív
o mé vině přesvědčí.
Autor jvacl, 03.12.2010
Přečteno 334x
Tipy 7
Poslední tipující: Mbonita, CULIKATÁ, Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Začátek velmi povedený, tip...

03.12.2010 11:06:00 | kaja k

St..

03.12.2010 10:47:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí