Dej mi ruku

Dej mi ruku

Anotace: ...

Zavři oči provedu tě temnotou
jak provedl jsi mě svou vlastní nahotou

Zavři oči přenesu tě skrze mlází
jak přenesl jsi mě realitou když leželi jsme nazí

Zavři oči ukážu ti vlastní světy
jako ukázal jsi je mě když zavedls mě do temnoty

Do temnoty svého zvráceného srdce
kde nejde vnímat nic než tvoje ruce

Ruce jež nikdy nechci pustit ze svých
jen tobě podléhat v polibcích neustupných
Autor Lockedlady, 03.12.2010
Přečteno 365x
Tipy 2
Poslední tipující: Mišiačik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí