Láska

Láska

Anotace: .....

U stolu sedím ani hláska,
přemýšlím nad tím co je to láska,
hrobové ticho v místnosti se rozléhá,
a divný to pocit na mě doléhá,
přemýšlím nad tím jak se člověk cítí,
když ho za srdce pravá láska chytí,
jak se k sobě chovají zamilované páry,
aby pak ze srdcí nezbyly jenom cáry,
kdo mi to ukáže nebo snad poví,
je to snad mýtus či tajemství soví ......
Autor stava11, 03.12.2010
Přečteno 374x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, Agniezka, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to nádherné spojení, úžasné, jak nejkrásnější přírodní úkaz... ST!***

03.12.2010 22:08:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí