Bouřlivý den

Bouřlivý den

Anotace: ..vzal lásku,vzal sen

Zatažené nebe a slunce polední,
předzvěst dávaj strašlivou,
když u rybníka pod jívou
přišlo objetí Tvé a pusa poslední,

pak usadilas mne podle sebe
na lavičku na břehu,
bez zájmu o něhu,
ukázala si mi temné nebe.

S prvním bleskem řekla si mi tiše-
příroda se bojí, láska sotva dýše,
raděj se schov, dokud je čas.

Dnes po letech tu sedím zas,
slunce v poledni, zatažené nebe,
čekám lásko, já čekám tu tebe!
Autor Désolé, 04.12.2010
Přečteno 310x
Tipy 3
Poslední tipující: Sladkalu, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc povedená...čekání na lásku hezky vymalované...ST

06.12.2010 21:03:00 | Sladkalu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí