Opouští...

Opouští...

Anotace: ...

Už kolikátou noc
se modlím u zdi nářků,
a přemýšlím...
kolik ještě slz je potřeba obětovat,
za kapičku štěstí.

Mezitím se má duše pomalu rozplývá,
a mizí za zrcadlem,
který ukazuje co by bylo kdyby...
Ale srdce se spojit nedají.

Je to smutná realita, kterou prozáří,
jenom tvůj úsměv a víno v žilách,
už ale beztak vytíká ven...

Začalo to.

Pomalý mučení plynoucího času,
který jednou skončí a zrcadlo praskne,
a už nebude žádná další noc.

Snad ti střepy přinesou štěstí...
Autor Manstein, 04.12.2010
Přečteno 307x
Tipy 8
Poslední tipující: Víla, Désolé, Denael, Lamorte, Aurelius
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Milovat umí jen ten, kdo poznal nenávist až za hrob od člověka co nejraděj měl!

31.03.2011 20:04:00 | Désolé

a ty si myslíš, že tu někdo umí milovat?

15.12.2010 15:05:00 | Lamorte

Snad i Ty v těch střepech najdeš odraz další cesty a to, co hledáš... Láska někdy bolí, ale i tak je to ten nekrásnější cit, pokud je upřímná... ST

12.12.2010 18:21:00 | Denael

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí