Němé vyznání

Němé vyznání

Anotace: ...

Co asi děláš milý?
Jsi daleko a já bych ti toho chtěla tolik říct.
Až přijdeš, tak už vím,
že neřeknu zase nic.
Budu se jenom tak dívat
a ty musíš poznat,
že je to pohled plný lásky.
Pohled, který říká vše a zase nic
a to je maličko z toho co chtěla bych ti jednou říct...
Autor Mersii, 04.12.2010
Přečteno 443x
Tipy 5
Poslední tipující: CULIKATÁ, Kapka, Květka Š., ZILA78
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Musíš po něm házet očka
aby věděl, že jsi pro něho kočka
ta pravá a jediná:-)))

05.12.2010 10:24:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí