To se mi zdálo

To se mi zdálo

Anotace: Snad

Měl jsem Tě rád
A byla shoda
Mezi námi
Za hradbami mlčení
Závislost se nemění
Chceš svou dávku
Já chci své
Štěstí
Nepřijde
A čekáme ho
Koukáme mu do očí
Zatočí s námi život
A nic neskončí
Ani Ty ani Já
Jen My
Oba dva
Autor JK, 05.12.2010
Přečteno 314x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, Melfëa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí