Agnes

Agnes

Anotace: ...

uväznená v samote
ako Ježiš na stene
sa bojíš nadýchnuť
z boľavých úst

sú opustené
ako bronzová socha
na polici

po izbe kráča tma
zmotaná v pyžame
odmietaš jesť aj piť
z cudzích rúk

dobrovoľne sa vzdávaš
zatváraš skrehnuté
a čakáš
kedy ťa vezme do náruče

potichu odriekaš ruženec
zašepkáš tiché amen
a on kvôli tebe
zíde zo steny

zbohom
moja milovaná
Autor MikroB, 05.12.2010
Přečteno 265x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí