Digitální déšť

Digitální déšť

Anotace: Star One

Digitální déšť
očistil mě od reality
teplý přítel stroj
(zanesený větrák)
šeptá mi svůdná slůvka

hladím ho všemi deseti
administrativní trénink
využívám pro potěchu

rozpalujeme se čím dál víc

Máš své skvělé stránky
těmi horšími se nezabývám
určuji pravidla
svým choutkám

nebráníš se
jsi otevřený všemu
nekonvenční
tak trochu hipík

a máš mě rád

namlouvám si odezvy
tak jako v reálu
je mi fajn
ještě chvíli
příteli

než mě smočí život
Autor smudlinek, 05.12.2010
Přečteno 301x
Tipy 5
Poslední tipující: STIMPRE, Levandule, G.P.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Originální téma ;-)

06.12.2010 08:02:00 | Levandule

...a do ničeho nekecá...:-)

06.12.2010 00:38:00 | G.P.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí