JSI A NEBO NEJSI

JSI A NEBO NEJSI

Anotace: existuješ

Jak se vlastně poznáš?
Kde se tebe bere
chodíš kolem nebo létáš
asi se mě jenom směješ!

Hledám tě já asi špatně
pořád chodím všude dál
bolest v srdci cítím stále
proč miluji koho znám!

Jak se tebe vlasně pozná
co když už si dávno má
třeba už dávno miluji
jenom bojím se dát!

Asi tebe strašně rád mám
jen se bojí ti to říct
radši umřu strašně sám
než bych slyšel z tvých jen úst
sorry budu jen tvůj Bál???
Autor Black T.A, 17.01.2006
Přečteno 448x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Znám to :o)

17.01.2006 12:46:00 | WWW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí