365

365

Anotace: Můj rok... :)

List času padl k zemi,
rok s rokem na den se sešel
a teskno, líto blázna je mi,
jež naději by na hřebík věšel….

Mrazem prošel jsem s bolestí ran
hlubokých v srdci mém, jak pláč černých vran
a smích bílých holubic,
tak důvěrně já znám…

Kdysi zaplála naděje, pod přívaly sněhu
luna prosvitla a já cestu zřel,
našel jsem soucit, lásku a něhu,
našel jsem vše, co kdy hledat jsem chtěl…

Pak v záři slunce, nad rybníky,
objal jsem tě a řekl díky,
za tvůj soucit, za polibky
… za to, že jsi.

K večeru teplo dřív a dřív mizí,
společně stojíme, proti nástrahám světa,
s láskou v srdcích, už nejsme si cizí
a spolu budeme už po všechna léta…

List času padl k zemi,
rok s rokem na den se sešel
a teskno, líto blázna je mi,
jež naději by na hřebík věšel...
Autor Neldor, 06.12.2010
Přečteno 353x
Tipy 34
Poslední tipující: Jekyll & Hyde, mauvais-ange, Lenullinka, Temeraire, Gabrielle, James Libustka, Žqáry, hašlerka, Tamara, malá slečna, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"Pak v záři slunce, nad rybníky,
objal jsem tě a řekl díky,
za tvůj soucit, za polibky
… za to, že jsi."
Takový věci piš,to ti svědčí :) Dobře se to čte :)

22.06.2011 01:52:00 | Jekyll & Hyde

moc povedená a nevěš ji tam ;)

06.12.2010 19:54:00 | Jiná

Moc dobrá

06.12.2010 15:43:00 | Skalsky Pavel

Nádherně napsané,moc pěkná.

06.12.2010 10:39:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí