Pro Tvé oči...

Pro Tvé oči...

Anotace: když se na mě dívá...

Do vody se potopím,
pro Tvé oči, pro Tvůj stín,
svůj život Ti nabízím...

Větru postavím se tváří v tvář,
pro Tvé řasy,
nechám se upálit, jako zrádce, jako lhář.

Slunečním paprskům dám své oči,
pro Tvé ruce,
já spáchám ten nehorší zločin.

Kopyty koní nechám udupat své tělo,
pro Tvé srdce,
za které to mé bít se chtělo.

Rozpálenými okovy nechám vypálit si znak,
pro Tvé hnědé oči, pro Tvůj zrak.

Rozbitým sklem nechám svoje bosé nohy jít,
to za Tvá ústa,
co dávaly těm mým pít.

Za Tebe, lásko, já svůj život dám,
satanovi duši zaprodám.

Za Tebe dám celou lásku svou,
duši čistou, duši zmatenou.

Pro Tebe já , lásko,
svůj život pokládám,
jako důkaz své srdce dokládám...
Autor Lenny, 06.12.2010
Přečteno 400x
Tipy 13
Poslední tipující: hašlerka, Tamara, jitka.svobodova, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, Skalsky Pavel, CULIKATÁ, Mraveneček, James Libustka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Oko...do duše okno.Oči promlouvají beze slov.Líbí se mi.

06.12.2010 18:43:00 | jitka.svobodova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí