Chceš to...?

Chceš to...?

Anotace: ab

Chceš to…?

Když se chceš se mnou milovat
není potřeba slibovat
lásku až za hrob, do skonání…
Je třeba jenom vědomí
že člověk má i svědomí
a víru, co ho plně chrání

Když mě chceš poznat jaká jsem
nestačí říct jen – tak pojď sem
takhle to u mne nechodí
Jenom tvé upřímné otázky
mohou se změnit do lásky
ze které život se narodí

Když už mi věrnost slibuješ
tak snaž se ať to není lež
i když tě o to neprosím
Na rozdíl od tvých exvzpomínek
je moje láska bez podmínek
a pýchu v sobě nenosím

Jsem tvoje já, jsem tvůj duch
jsem tvoje voda, jsem tvůj vzduch
a tvoje víra je mou měnou
Pokud sis tohle uvědomil
všechny své hříchy jsi tím umyl
svou mysl máš teď uklizenou

Můžeš jít se mnou tam kams´ chtěl
tady ti pobyt moc neprospěl
aspoň žes zůstal normální
Můžeme spolu odletět
a nechat kde je tenhle svět
křídly ti bude poznání…
Autor trentatre, 06.12.2010
Přečteno 348x
Tipy 25
Poslední tipující: Gabrielle, TetaKazi, hašlerka, Jana M., jitka.svobodova, danav, Psavec, Skalsky Pavel, Kett, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherná... ST

07.12.2010 20:55:00 | TetaKazi

st!

06.12.2010 22:09:00 | hašlerka

Báseň nepovažuju za dokonalou, ale dostala mě silou výpovědi a bezprostřední upřímností.

06.12.2010 20:10:00 | Jana M.

moc se mi líbí

06.12.2010 13:54:00 | Kapka

Hezky zveršováno :) -S-

06.12.2010 13:23:00 | Skywalker

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí