O STRACHU Z NEÚSPĚCHU

O STRACHU Z NEÚSPĚCHU

Anotace: V čem spočívá?

Co nás nutí pořád dál na sobě pracovat?
Stále se kvůli tomu hroutit a strachovat?
Pro co jsme byli všichni stvořeni?
Snad kvůli tomu abychom byli honěni?
Pronásledováni naší vizí,
co je nám tak strašně cizí!
Je to velké monstrum společnosti,
které nastavuje laťku úspěšnosti!
Avšak nejde se zastavit,
z nastoleného tempa polevit.
Máme totiž strach z neúspěchu,
a to z přiznání si zbytečného spěchu!
Autor AH, 17.01.2006
Přečteno 339x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí